Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Тель-Авів - Київ Смарт Сіті Акселератор

Маєш власний проект або інноваційні ідеї для розвитку Києва? 
Ставай учасником програми “Тель-Авів - Київ Смарт Сіті Акселератор"?

Найбільший акселератор проектів у напрямку Smart City в Україні, мета якого полягає в підтримці підприємців, як початківців так і успішних, які мають практичне бачення проекту, який міг би сприяти інноваційному розвитку столиці.

Ми шукаємо сильну команду, у складі 2-4 людей, ідею або стартап, які принесуть успіх місту та бачення шляхів реалізації запланованого?

Серед пріоритетних напрямків:
smart city технології та рішення, IoT – Інтернет речей, Machine Learning та Big Data, cleantech, урбаністика, екологія та енергоефективність, технології для індустрій креативної економіки, фінансового сектору, медицини, освіти та інше?

Три найкращі проекти отримають інвестиції, пілотний запуск у Києві та розширять цільовий ринок закордоном?

Детальніше про проект ?http://bit.ly/32xb3pA

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності