Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Стартував четвертий набір Open Data Challenge.

3,5 млн гривень на розвиток ІТ-проєктів на основі відкритих даних 

До участі запрошуються розробники, підприємці, громадські активісти та інші прихильники відкритих даних, що мають ідею, прототип чи готове рішення для вирішення проблем у будь-якій сфері: будівництва, агросектору, інфраструктури, юриспруденції, захисту довкілля, бізнесу тощо. 

Open Data Challenge в Україні відбувається вчетверте, традиційно – у кілька етапів, включаючи приймання заявок, інтерв’ю з кандидатами, чотиримісячну інкубаційну програму та визначення переможців. 

Четвертий набір хоча і стане останнім в циклі Open Data Challenge, але буде наймасштабнішим за всю історію існування, починаючи від 2017: 

• Загальний призовий фонд у 3,5 млн грн – найбільший за чотири роки існування проєкту.  Позмагатися за грошовий приз зможуть команди, що відповідатимуть головним критеріям відбору: антикорупційний вплив проєкту, інноваційна ідея та її бізнес-потенціал. Надання призового фонду забезпечується в межах проєкту міжнародної технічної допомоги USAID/UK aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS".

• Data Angels. Уперше підтримку проєктам надаватимуть Chief Digital Transformation Officers (CDTO) із міст і профільних міністерств. Вони стануть дата-ангелами проєктів-фіналістів – допомагатимуть відкривати необхідні для проєктів набори даних, перелічені у Постанові 835, що досі не відкриті, а також будуть менторами з питань використання даних стартапами. 

• Спеціальна номінація «Антикорупційний проєкт». Окремим призом на Open Data Challenge буде відзначено проєкт із найбільшим антикорупційним впливом. 

 

Дізнатися більше про умови участі та особливості четвертого циклу конкурсу можна на сайті https://odc.in.ua/  

Приймання заявок на конкурс – від 12 лютого до 25 березня 2020 року.

 

В Україні конкурс триває в межах проєкту міжнародної технічної допомоги USAID/UK aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS" за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та у партнерстві з Фондом Східна Європа та 1991 Open Data Incubator. 

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності