Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
надіслати sms

Топ-5 безкоштовних графічних редакторів, які спростять тобі життя

Ну що, поїхали?

⚡Vectr

Vectr пропонує всі функції, які тільки можуть знадобитися для створення векторної графіки, плюс безліч опцій для використання фільтрів, тіней і шрифтів. Цього вистачить, щоб впоратися з більшістю повсякденних дизайнерських завдань. Особливо корисні можливості спільного редагування і синхронізації, завдяки яким можна працювати коли і де завгодно в тандемі з іншими людьми.

⚡Inkscape

Цей потужний редактор пропонує безліч інструментів і функцій, які часто недоступні в інших аналогічних програмах. Серед них - альфа-змішування, клонування об'єктів і маркери.
При всій простоті інтерфейсу в цій програмі можна створювати неймовірно комплексні роботи.

⚡SketchUp Free

Можна назвати ідеальною точкою входу в світ 3D-графіки. Цей редактор дружелюбно вводить новачка в курс справи і прощає йому все допущені помилки. Ти можеш почати з простого малювання ліній і форм, а потім перетворити їх в 3D-об'єкти. ⠀

⚡Hexagon

Це безкоштовний інструмент для 3D-моделювання. Все необхідне для створення деталізованих моделей, готових до фінального рендерингу.
Серед інструментів і функцій: можливість швидкого імпорту, заготовки для різних об'єктів, кисті для ручного моделювання, нанесення плоских текстур на тривимірний об'єкт, просунуті інструменти малювання і миттєве затінення.

⚡Blender

Це просунутий безкоштовний редактор 3D-графіки з відкритим вихідним кодом, доступний для всіх основних платформ.
Розробники постійно розвивають Blender. Він підтримує всі можливі операції з 3D-графікою: дозволяє моделювати, текстурувати, анімувати, рендерити і компонувати.

Замовити зворотній дзвінок

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності