Компьютерная Академия IT STEP - полноценное IT-образование‎ для взрослых и детей. Мы обучаем с 1999 года. Авторские методики, преподаватели-практики, 100% практических занятий.

Ваш браузер устарел!

Вы пользуетесь устаревшим браузером Internet Explorer. Данная версия браузера не поддерживает многие современные технологии, из-за чего многие страницы сайта отображаются некорректно, и могут работать не все функции. Рекомендуем просматривать сайт с помощью актуальных версий браузеров Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон должен быть в формате
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ
Отправить смс

Комп’ютерна Академія ШАГ та Kyiv Smart City організовують Smart City Hackathon 2020

Дата: 9-10 квітня
Місце проведення: Innovecs Hub
Реєстрація за посиланням » http://bit.ly/37E4h33

 

Ініціатива Kyiv Smart City та Департамент інформаційно-комунікаційних технологій КМДА спільно з Комп'ютерною академією ШАГ організовують Smart City Hackathon 2020, всеукраїнський хакатон із розробки інноваційних рішень для ІТ-фахівців. Головна мета хакатону — розробка нових ідей та рішень, що принесуть користь місту та покращать рівень життя його жителів. Хакатон присвячений розробкам технологічних рішень, мобільних додатків та веб-сервісів.

 

Ми шукаємо сильну команду,від 3 до 5 учасників, ідею або стартап, які принесуть успіх місту та бачення шляхів реалізації запланованого. Технічні вимоги до команд: http://bit.ly/2SBCGel.

 

У фіналі буде відібрано три команди з найкращими рішеннями за думкою журі. Кожна з команд отримає грошову винагороду у розмірі 100 000 грн., цінні подарунки від спонсорів та відзнаку «Соціально-відповідальний IT-підприємець».
Детальніше » http://bit.ly/32cnis7

Заказать обратный звонок

Этот сайт использует Cookies

Политика конфиденциальности